Viktória Botošová Samospráva

Klein predstavil svoje priority: Najzaujímavejšie momenty príhovoru nového primátora...

Nový primátor mesta Nové Zámky Otokar Klein a 25 poslancov mestského zastupiteľstva na slávnostnom rokovaní v sále Domu kultúry zložili sľub. Primátorovi prirástlo mesto k srdcu a jednou z jej priorít budú vianočné trhy.

Ilustračný obrázok k článku Klein predstavil svoje priority: Najzaujímavejšie momenty príhovoru nového primátora...
Foto: Viktória Botošová

Fanfáry, štátna a európska hymna, ale aj standing ovation. To všetko a mnoho viac môžete vidieť v našej video a foto galérii. Pozrite si prvé slová nového primátora občanom mesta Nové Zámky.

Začiatok zastupiteľstva odštartovali slávnostné fanfáry, za príchodu ktorých prišiel starý primátor aj so symbolmi mesta Nové Zámky. V tej chvíli mohlo začať slávnostné otvorenie a nasledoval príhovor starého primátora. Keď Otokar Klein zložil svoj slávnostný sľub, starý primátor mu mohol odovzdať mesto Nové Zámky a Novozámčania potešili Kleina svojou standing ovation.

Po slávnostných sľuboch 25 poslancov sa nové mestské zastupiteľstvo mohlo pod vedením Otokara Kleina ujať svojich funkcií naplno. Presunuli sa z veľkej sály do zasadačky a ustanovujúce zastupiteľstvo mohlo začať.

Aké sú prioritné plány nového primátora mesta Nové Zámky? Čítajte exkluzívny rozhovor – Otokar Klein po prvom zastupiteľstve: Zámky si určite zaslúžia vianočné trhy.

Slávnostné otvorenie MsZ Nové Zámky
5
Galéria
MsZ Nové Zámky 15.12 2014
16
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM