Anton Hrachovský Samospráva

Jednu z novozámockých základných škôl čaká rekonštrukcia telocvične: Mesto vyhlásilo verejné obstarávanie

Mesto Nové Zámky plánuje zrekonštruovať telocvičňu jednej zo základných škôl. Vyčíslilo aj predpokladanú cenu.

Ilustračný obrázok k článku Jednu z novozámockých základných škôl čaká rekonštrukcia telocvične: Mesto vyhlásilo verejné obstarávanie
Zdroj: TASR

Základná škola Nábrežná v Nových Zámkoch bude mať vynovenú telocvičňu. Ešte v marci 2016 schválilo Mestské zastupiteľstvo mesta Nové Zámky predloženie žiadosti o poskytnutie finančných prostriedkov na rekonštrukciu telocvične na tejto škole. V máji predložilo mesto Nové Zámky výzvu na predkladanie ponúk na realizáciu rekonštrukcie.

„Predmetom zákazky s názvom Rekonštrukcia telocvične ZŠ na Nábrežnej ulici je rekonštrukcia sociálneho zariadenia a cvičebného priestoru,“ uvádza sa vo vestníku verejného obstarávania.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je 82 083,33 eur bez DPH. Zákazka by mala byť hotová do 45 dní od zadania. Obstarávateľom je mesto a financovaná bude z vlastných prostriedkov mesta a z prostriedkov Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu.

„Rekonštrukcia cvičebného priestoru je v rozsahu 108 m2 stien a 302 m2 podláh. Rekonštrukcia sociálnych zariadení – obostavaný priestor šatňa muži 6×4×2,8 a ženy 6×4×2,8,“ znie opis obstarávania vo vestníku verejného obstarávania. Lehota na predkladanie ponúk končí 6. júna 2016 o 10:00, pričom cena nie je jediným kritériom výberu.

Mesto tak zareagovalo na výzvu na predloženie žiadostí o poskytnutie finančných prostriedkov na rozvoj výchovy a vzdelávania žiakov v oblasti telesnej a športovej výchovy formou dostavby, rekonštrukcie alebo výstavby novej telocvične a na vybavenie telocvične na rok 2016. Tú vyhlásilo Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR ešte 4. februára 2016.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM