Anton Hrachovský Hokej

Jedna z plánovaných hokejových posíl nepríde: Marino ostáva v USA, VIDEO

Z príchodu Brandona Marina do tímu HC Nové Zámky nateraz nič nebude. Američan totiž ostáva vo svojej domovine. Prečo sa tak rozhodol?

Ilustračný obrázok k článku Jedna z plánovaných hokejových posíl nepríde: Marino ostáva v USA, VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Americký útočník Brandon Marino (na snímke) sa rozhodol z rodinných dôvodov pre návrat do kanadského Bramptonu Beast pôsobiaceho v East Coast Hockey League (ECHL). "Brandon nám pred pár dňami oznámil, že musí ostať v zámorí. Dôvodom sú rodinné problémy, ktoré nebudeme bližšie špecifikovať. Jeho rozhodnutie plne rešpektujeme. Nestala sa žiadna katastrofa, už aj bez neho máme silné mužstvo. Pochopiteľne, za Marina hľadáme adekvátnu náhradu,“ prezradil pre klubový web športový manažér HC Nové Zámky Ján Chovan.

Tridsaťročný Marino predĺžil kontrakt s Bramptonom, ktorý je partnerskou organizáciou Montrealu Canadiens. V Bramptone hrával Marino aj počas minulého ročníka a dá sa povedať, že sa mu darilo. Ako kapitán odohral 40 zápasov, 13-krát sa gólovo presadil a nazbieral dokopy 41 kanadských bodov. V závere sezóny podpísal skúšobný kontrakt s klubom Utica Comets (AHL), kde v 34 zápasoch zaznamenal štyri góly.

„S Brandonom zostávame aj naďalej v kontakte a v prípade, že by jeho cesta smerovala v budúcnosti predsa len do Európy, prisľúbil, že nám rád pomôže,“ dodal Ján Chovan.

Marino už stihol v priloženom videu pozdraviť fanúšikov Bramptonu Beast s tým, že sa vracia do tímu. „Zdravím všetkých fanúšikov Bramptonu, chcel by som vám oznámiť, že od budúcej sezóny budem súčasťou tímu Beast. Myslím, že ako tím máme ešte niečo rozrobené a verím, že sa dostaneme do play off. Bude to vzrušujúca sezóna,“ pozdravil Marino fanúšikov Beast zo slnečnej Kalifornie.

Môže vás zaujímať:

Novozámockí fanúšikovia sa dočkali odmeny: V lete uvidia na domácom ľade reprezentáciu

Hokejový fanklub mal ďalšie stretnutie: Nové chorály sú na svete, pripravuje sa brigáda

Nová hokejová posila Jan Semorád: Príchod do Zámkov bolo správne rozhodnutie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM