Anton Hrachovský Hokej

Hokejový fanklub mal ďalšie stretnutie: Nové chorály sú na svete, pripravuje sa brigáda

Členovia hokejového fanklubu HC Nové Zámky sa stretli znova po troch týždňoch. Vedenie infomovalo na schôdzi členov o najbližších aktivitách fanklubu a na rad prišlo aj sladké prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový fanklub mal ďalšie stretnutie: Nové chorály sú na svete, pripravuje sa brigáda
Zdroj: Fanclub HC Nové Zámky

Cez víkend sa po troch týždňoch opäť stretli členovia a priaznivci novozámockého hokeja, aby prerokovali, ako ďalej s aktivitami fanklubu pred novou sezónou 2016/2017. Okrem konkrétnych návrhov sa dolaďovalo vyplatenie členského príspevku. Vedenie fanklubu tiež informovalo svojich členov o založení občianskeho združenia, aby ich aktivity dostali punc oficiality. Jedna z členiek dokonca prichystala na stretnutie tortu s klubovým logom a nápisom Tipsport liga.

Chorály sú už pripravené

Novozámockí fanúšikovia si urobili počas minulej sezóny v 1. hokejovej lige veľmi dobré meno. Zo všetkých strán bolo na ich fandenie počuť chvály. Či už to bolo od samotných hráčov, vedenia klubu alebo priaznivcov konkurenčných tímov. To je pred štartom medzi slovenskou elitou zároveň veľký záväzok. Fanklub si ho uvedomuje. Fanúšikovské chorály, ktorýmí Zámčania odštartujú tipsportligovú premiéru, sú nahrané, momentálne sa riešia veci ohľadom aparatúry, čiže bubny, vlajky, megafóny. „Chceme to urobiť fakt na vysokej úrovni. Momentálne sa rieši spoločná skúška, kde si to chceme všetko nacvičiť, prezradil Roman Mančík, predseda novozámockého hokejového fanklubu. Podľa jeho slov to bude určite pre všetkých prekvapenie. "Všetko si chceme potom ešte docvičiť na prípravných zápasoch. Nevylučujem však, že pôjdeme aj na dáke turnaje našej prípravky, aby si aj malí žiaci vyskúšali originál atmosféru Tipsport ligy,“ dodal prvý muž novozámockého hokejového fanklubu.

Chystá sa aj brigáda

Fanúšikovia sa však nebudú činiť len na tribúnach počas zápasov. Z vlastnej iniciatívy prišli s myšlienkou pomôcť zveľadiť útroby a okolie štadióna. Pred štartom novej sezóny sa teda chystá fanúšikovská brigáda. „Podali sme klubu pomocnú ruku a dohodli sme sa. Čakáme už len na konkrétny termín,“ prezradil ohľadom chystanej brigády Roman Mančík.

Stretnutia sa zúčastnil aj marketingový manažér klubu Jakub Takáč, ktorý okrem iného potvrdil, že klub pracuje pri podpisovaní hráčov s financiami, ktoré má jasne zabezpečené. Preto sa nemôže stať, že v priebehu sezóny by došlo k finančným problémom a ohrozeniu hokeja v meste.

Najbližšie stretnutie fanklubu sa bude konať 17. júla 2016. Už teraz sa však organizuje výjazd na prvý súťažný zápas novej sezóny Tipsport ligy, ktorý odohrajú Novozámčania 9. septembra 2016 na ľade Zvolena.

Môže vás zaujímať:

Hokejoví fanúšikovia vytvorili nový fanklub: Záujemcovia sa môžu hlásiť

Hokejisti nastúpia v Tipsport lige v nových dresoch: HLASUJTE, ktorý sa vám páči viac

Nová hokejová posila Jan Semorád: Príchod do Zámkov bolo správne rozhodnutie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM