Anton Hrachovský Hokej

Hokejisti nastúpia v Tipsport lige v nových dresoch: HLASUJTE, ktorý sa vám páči viac

Jednou z avizovaných noviniek v klube HC Nové Zámky pred premiérovým štartom v najvyššej hokejovej súťaži sú nové dresy. Tie prešli miernou úpravou a vy môžete vyjadriť svoj názor, ktorý z dresov sa vám páči viac.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti nastúpia v Tipsport lige v nových dresoch: HLASUJTE, ktorý sa vám páči viac
Zdroj: HC Nové Zámky

Z prednej strany dresu zmizol nápis ´Nové Zámky´, do popredia sa dostalo klubové logo. Úpravami prešli aj farby dresov. „Pracovali sme s bielou, zelenou a čiernou, teda klubovými odtieňmi. Najväčšou úpravou prešla tmavá sada dresov, tie tmavozelené boli nahradené čiernymi,“ nechal sa počuť komunikačný a marketingový manažér HC Nové Zámky Jakub Takáč.

Prvú polovicu sezóny by mali hrať Novozámčania doma v bielych dresoch a druhú časť základnej časti v tmavej verzii, kde dominuje čierna farba. Na to je však ešte nutné, aby Pro Hokej potvrdil dohodnutý model súťaže z uplynulého ročníka Tipsport ligy.

„Chceli sme, aby nové dresy boli moderné. Nechali sme sa pri tom inšpirovať najkvalitnejšou ligou sveta NHL. Tam majú kluby jednoduché a elegantné dresy a taká je aj naša predstava. Naši chlapci si novinku vyskúšajú už na turnaji vo Švajčiarsku, diváci ich v nových dresoch uvidia na plánovanej autogramiáde pred začiatkom Tipsport ligy,“ prezradil Jakub Takáč.

O ďalších sprievodných aktivitách hokejového klubu sme písali v rozhovore s marketingovým manažérom HC Nové Zámky Jakubom Takáčom.

Nové dresy HC Nové Zámky
2
Galéria
Zdroj: HC Nové Zámky
Ktorý z nových dresov HC Nové Zámky sa vám páči viac? bledá verzia
je mi to jedno
tmavá verzia
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM