Anton Hrachovský Hokej

Hlasujte za hráča Nových Zámkov: Fanúšikovia volia kapitánov do Zápasu hviezd

Vedenie hokejovej Tipsport Ligy pripravilo pre slovenských fanúšikov už po druhýkrát All-Star víkend. Kapitánov celkov vedených legendami Bondrom a Šatanom vyberajú fanúšikovia a o ich hlas sa uchádza i hráč HC Nové Zámky.

Ilustračný obrázok k článku Hlasujte za hráča Nových Zámkov: Fanúšikovia volia kapitánov do Zápasu hviezd
Zdroj: TASR

All Star víkend sa uskutoční 28. a 29. januára v Poprade pri príležitosti 80. výročia debutu HK Tatry v československej lige. Sily si zmerajú výbery legendárnych hokejistov Petra Bondru a Miroslava Šatana. Priestor dostanú pred exhibičným zápasom aj súťaže zručnosti. Obaja vyzývatelia si v drafte, ktorý sa uskutoční 28. januára, vyberú zloženie svojich tímov, s ktorými sa predstavia na popradskom štadióne 29. januára o 16:00.

Vybrať kapitánov pre Tím BONDRA a Tím ŠATAN v pripravovanom All Star dueli môžu aj fanúšikovia. Hlasuj za svojich favoritov a hráči s najvyšším počtom hlasov sa stanú kapitánmi v prestížnom zápase ALL STAR víkend v Poprade 29.1.2017. Medzi nominovanými sa o hlasy fanúšikov uchádza ja hráč HC Nové Zámky Kamil Brabenec.

Hráči s najvyšším počtom hlasom sa stanú kapitánmi súperiacich výberov. Aktuálne vo fanúšikovskom hlasovaní vedie Popradčan Arne Kroták s 21% hlasov. V tesnom závese je za ním Ladislav Nagy z Košíc (19%). Kamil Brabenec z HC Nové Zámky (na snímke v popredí) získal doteraz 133 hlasov (5 %). Fanúšikovia môžu hlasovať za svojho favorita tu.

Hrať sa bude na skrátené tretiny

Klasická hokejová tretina exhibície bude trvať desať minút, pričom po odohratej tretine budú prebiehať súťaže hokejových zručností jednotlivých tímov. Výťažok z podujatia bude určený pre letný hokejový camp pre deti zo sociálne znevýhodneného prostredia, ktoré organizuje Tipsport Liga.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM