Anton Hrachovský Futbal

Futbalisti Nových Zámkov opäť s tromi bodmi: Tentoraz zbíjali na Považí

Futbalová sezóna je už v plnom prúde. Novozámčania v nej, na rozdiel od tej predchádzajúcej, predvádzajú hru, ktorá prináša dôležité body.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Nových Zámkov opäť s tromi bodmi: Tentoraz zbíjali na Považí
Zdroj: TASR

Cez víkend sa pokračovala 3. liga – Západ ďalšími zápasmi, na scéne sa ukázali i hráči FKM Nové Zámky. Tí cestovali k svojmu súperovi na Považie, do Horoviec, kde má momentálne domáce prostredie Nemšová. I keď úvodné dejstvo patrilo gólovo hráčom Nemšovej, na konci duelu sa radovali Novozámčania. Nepriaznivý vývoj stretnutia otočili svojimi presnými zásahmi v priebehu štyroch minút stredopoliar Obert s útočníkom Kingambom.

Gólový účet Zámčanov mohol byť aj bohatší, no svoje príležitosti nevyužili Švajda, ktorý hlavou tesne minul prázdnu bránu, Kingambo i Muchaya, ktorý nedokázal zužitkovať svoj nájazd na súperovho brankára.

V neúplnej tabuľke 3. ligy – Západ patrí našim futbalistom štvrtá priečka. V najbližšom ligovom kole sa predstavia proti druhej Dubnici.

FKS Nemšová – FKM Nové Zámky 1:2 (1:0)

Góly: 33. Smiljkovič – 65. Kingambo, 69. Obert

Zostava FKM Nové Zámky: Dovičovič – Petráš, Ešek, Letko, Baksics (68. Piskla), Fiala (81. Dikácz), Obert, Muchaya, Matić, Kingambo, Švajda (46. Korman)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM