Viktória Botošová Krimi

FOTO z nehôd na našich cestách: Novozámockí hasiči majú plné ruky práce!

Pokiaľ ste sa rozhodli v tomto nečase vyraziť autom na cesty, dávajte si veľký pozor. Novozámockí hasiči o tom vedia svoje.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z nehôd na našich cestách: Novozámockí hasiči majú plné ruky práce!
Zdroj: Dnes24.sk

Hasiči z Nových Zámkov doposiaľ v priebehu dnešného dňa zasahovali dvakrát pri škodových udalostiach. O jednotlivých zásahoch informoval hovorca Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Nitre Viliam Pánsky.

„Ráno o piatej na nitrianskej ceste v smere na Nitru zasahovali 3 hasiči na jednom vozidle,“ konštatuje Viliam Pánsky. Hasiči podľa jeho slov, po príjazde zistili, že vozidlo je prevrátené mimo vozovky na streche. „Vodič sa nachádzal vonku z vozidla a bol bez zranenia,“ uvádza hovorca. Ako ďalej uvádza, vykonané boli však protipožiarne opatrenia na vozidle.

Čochvíľa nasledoval ďalší zásah novozámockých hasičov. „Krátko pred šiestou zasahovali 4 hasiči na jednom vozidle pred obcou Pribeta, kde zišlo osobné motorové vozidlo mimo vozovku. Po príchode hasičov už vodiča ošetrovala osádka ZZS,“ dodáva Pánsky. Podľa jeho slov boli aj v tomto prípade vykonané protipožiarne opatrenia.

Čítajte aj:

Foto: HaZZ

Jedno auto v priekope, druhé na streche: Hasiči sa nezastavili
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM