Viktória Botošová Krimi

FOTO z miesta nehody: Auto na moste v Zámkoch skončilo na streche!

Na prvý pohľad hrozivo vyzerajú dopravná nehoda na stala na moste v Nových Zámkoch. Na mieste zasahovali hasiči i polícia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta nehody: Auto na moste v Zámkoch skončilo na streche!
Zdroj: Dnes24.sk

O zásahu novozámockých hasičov nás informoval Viliam Pánsky, hovorca Krajského riaditeľstva hasičského zboru v Nitre. Dňa 29. júla 2015 popoludní bola hasičom v Nových Zámkoch nahlásená dopravná nehoda na moste pri čerpacej stanici Shell.

Na zásah odišlo 1 vozidlo s 3 hasičmi. Podľa slov hovorcu, po príchode na miesto a vykonaní prieskumu hasiči zistili, že v uvedenej lokalite sa nachádza osobné motorové vozidlo prevrátené na strechu, ktoré blokuje jeden jazdný pruh.

„Vodič sa nachádzal mimo vozidla, hasiči mu poskytli prvú pomoc a odovzdali ho osádke ZZS, ktorá sa dostavila na miesto nehody,“ vysvetľuje Viliam Pánsky.

Následne hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia a posypali prevádzkové kvapaliny, ktoré z vozidla vytiekli na vozovku sorbčným materiálom. „Po zdokumentovaní nehody políciou pomohli s odstránením vozidla z vozovky a vrátili sa na hasičskú stanicu,“ dodal Pánsky.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: HaZZ

Nehoda na moste v Zámkoch: Auto skončilo na streche. FOTO
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM