Anton Hrachovský Kultúra

Festivalové leto 2016 začína: Otvárajú sa brány kempu v Komoči, na aký program sa môžeme tešiť?

Už tento víkend odštartuje séria open air podujatí v neďalekej Komoči. Na aký program sa môžu návštevníci tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Festivalové leto 2016 začína: Otvárajú sa brány kempu v Komoči, na aký program sa môžeme tešiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Festivalové leto 2016 je tu. Teda aspoň v okrese Nové Zámky. Hello Summer je názov prvej tohtosezónnej letnej akcie v areáli populárneho Oáza Campu v Komoči. Jedná sa o v poradí už tretí ročník tohto jednodňového podujatia.

„Je to prvá tohtoročná open air akcia tu v kempe, je to vlastne také zahájenie sezóny, hlavne pre mladých. Po minulé roky nás navštívilo od 1 000 do 2 000 ľudí, záleží to od počasia,“ povedal Tibor Lukács, jeden z organizátorov ak­cie.

Pripravený je už aj hudobný stage, na ktorom sa predstavia interpreti zo Slovenska a hlavná hviezda večera zo susedného Maďarska.

Interpreti vystupujúci na akcii Hello Summer:

  • Feelharmonx (live gitara a saxofón)
  • DJ Matt & L-Deejay
  • Mathias Wolf
  • KatapultDJ feat. Szasza (Maďarsko)

„Mladí ľudia sú už dosť vyhladovaní na tento letný typ akcií, tak sme radi, že im môžeme vyhovieť. Touto akciou pravidelne otvárame sezónu v okolí Nových Zámkov,“ dodáva Tibor Lukács.

Na Komoči sú na pláne tento rok tradične aj ďalšie akcie – už 23. júla 2016 sa bude konať akcia s názvom White Beach, nasledovať bude Beach Parade (1. a 2. júla) a veľmi populárny Gastrofestival (4.-6. augusta).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM