Viktória Botošová Kultúra

Fashion, beauty a portrétna fotografia: 3 piliere, na ktorých je postavená práca Dvorčana Borisa

Šikovný profesionálny fotograf, Boris Garami (22) sa pochváli svojou tvorbou, ktorú sa oplatí vidieť. Pozrite sa, kde a kedy si budete môcť pozrieť 15 obrazov jeho nedávnej tvorby.

Ilustračný obrázok k článku Fashion, beauty a portrétna fotografia: 3 piliere, na ktorých je postavená práca Dvorčana Borisa
Zdroj: Dnes24.sk

Boris Garami sa narodil v Nových Zámkoch, no býva vo Dvoroch nad Žitavou. Je jedným z úspešných študentov novozámockého gymnázia, ocenených Cenou Milana Jamricha. Získal aj ocenenie Úspešný reprezentant mesta Nové Zámky za rok 2010 v oblasti vedecko-technických projektov.

Na svojom vysokoškolskom vzdelaní pracuje v Brne. Popri štúdiu sa venuje 3D návrhu strojov, modernizácii IT infraštruktúry a správou bezpečnostného a kamerového systému. Baví ho však profesionálna fotografia a grafická úprava, ktorú realizuje vo svojej firme Garami Photography, a aj preto sa rozhodol podeliť sa o svoje diela aj s verejnosťou.

Vernisáž jeho výstavy, sa bude konať 13.marca 2015 o 18:00 v OC Aquario Nové Zámky. Výstava potrvá do 22: marca 2015.

„Budem tam vystavovať 15 veľkých obrazov z mojej nedávnej tvorby. Vystavovať budem moje fotky z oblasti fashion, beauty a portrétnej fotografie,“ vysvetľuje Boris.

Fashion, beauty a portrétna fotografia. To sú tri piliere, na ktorých je postavená práca tohto profesionálneho fotografa. Jeho špičkový fotografický ateliér spĺňa najvyššie kritériá súčasných trendov. Zaujímavou a zároveň špecifickou črtou jeho fotenia je možnosť vidieť v reálnom čase nafotené negatívy na tablete.

Foto: Archív Borisa Garamiho

Takto to vyzerá pri práci šikovného Dvorčana Borisa Garamiho (22)
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM