Iné športy

EPIC RACE už onedlho: Trasa a prekážky sú už pripravené, avizuje organizátor

Máme nové správy o súťažiach EPIC RACE. Tým, ktorí o tom ešte nepočuli, prezradíme, že EPIC RACE je prekážkový beh a momentálne sa usporiadava udalosť Day Zero 9. mája 2015 v Komoči.

Ilustračný obrázok k článku EPIC RACE už onedlho: Trasa a prekážky sú už pripravené, avizuje organizátor
Zdroj: Dnes24.sk

Ešte pred niekoľkými týždňami sme vám priniesli rozhovor s organizátorom Davidom Kanyicskom (26) o nultom ročníku podujatia EPIC RACE. Ten si môžu už tento víkend vyskúšať všetci, ktorí milujú šport, prekážkový beh a chcú presahovať svoje limity.

„Prípravné práce idú našťastie zatiaľ podľa plánu. Veľký časový priestor bol venovaný vypracovaniu a vyhotoveniu prekážok. Bola to zaujímavá práca pre spolupracovníkov, s ktorými sme ich vyhotovili. Na začiatku študovali so zvláštnym výrazom na tvári moje návrhy, a keď sa už vytvárali tie zaujímavé formy, tvary, hneď sa začala medzi nimi debata, že kto by ako zvládol danú prekážku. Pri posledných úpravách, umiestňovaní loga, som bol aj ja veľmi spokojný a už som videl, ako budú bežci prelizať, či preskakovať niektoré prekážky,“ vraví o prípravách 26-ročný Dávid.

Ako ďalej prezradil, záujemcov je stále viac a viac, registrujú sa ako ženy a muži, tak aj tímy. A ceny pre účastníkov súťaže už čakajú svojich budúcich majiteľov ;)

„Trať plánujeme na brehu rieky Váh z Komoče smerom na Zemné. Nebude to žiadna prechádzka v krásnej prírode. Nebude chýbať premenlivý terén, voda, blato a strmé prekážky. Na konci vám zaručujem, že účastnici môžu byť pyšní, čo všetko absolvovali,“ približuje terén.

Pre nadšencov tohto športu máme dobrú správu. Team EpicRace už pracuje na prípravách na ďalšiu súťaž, ktorá bude na novom mieste a s tematikou, ktorá tu ešte nebola. „Všetko prezradíme v správnej chvíli,“ dodáva Dávid. Viac o sobotnom behu, ktorý je na pláne 9. mája, sa dočítate v článku Extrémny beh a drsné prekážky: Dávid (26) chystá na Komoči veľkolepé preteky! alebo na stránke www.epicrace.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM