Viktória Botošová Krimi

Edgars (27) z Lotyšska zrejme na Nové Zámky tak skoro nezabudne: Rišo (21) ho začal mlátiť rovno na Nábrežnej!

Polícia obvinila Novozámčan Richarda (21), ten mal podľa policajnej správy udrieť Edgarsa (27) z Lotyšska, no to nebolo všetko..

Ilustračný obrázok k článku Edgars (27) z Lotyšska zrejme na Nové Zámky tak skoro nezabudne: Rišo (21) ho začal mlátiť rovno na Nábrežnej!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície z Nových Zámkov obvinila zo zločinu lúpeže Richarda (21).

„Podozrivý muž v pondelok 8. februára 2016 v nočných hodinách na Nábrežnej ulici fyzicky napadol Edgarsa (27) z Lotyšska. Poškodeného udrel do tváre a hrudníka pričom mu odcudzil fotoaparát, retiazku a USB kľúč,“ uvádza hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Podľa jej ďalších slov, mu svojim konaním spôsobil zranenia s doposiaľ neustálenou dobou liečenia. „Krádežou mu bola spôsobená škoda za takmer 600 €. Podozrivý muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol predvedený na políciu, kde s ním boli vykonané všetky potrebné procesné úkony,“ vysvetľuje. Obvinený Novozámčan je v cele policajného zaistenia.

Vyšetrovateľka spracovala podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. „V prípade preukázania viny hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov,“ dodala Bruchterová.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM