Anton Hrachovský Kultúra

Dvorčania budú spoznávať svoju obec: Pre rodiny je prichystaná zaujímavá súťaž

Obec Dvory nad Žitavou pripravila pre svojich obyvateľov dobrodružný deň. Rodiny s deťmi tak spoja príjemné s užitočným. Ešte stále je možné prihlásiť sa.

Ilustračný obrázok k článku Dvorčania budú spoznávať svoju obec: Pre rodiny je prichystaná zaujímavá súťaž
Zdroj: Archív obce Dvory nad Žitavou

Obec Dvory nad Žitavou organizuje dobrodružnú rodinnú súťaž ´Spoznaj svoju obec´. Je postavená na športovo – vedomostnom princípe a odohrá sa 2. júna 2018.

Športovo – vedomostná výprava vo Dvoroch

Do súťaže sa môže zapojiť celá rodina, najmenej však dvaja dospelí a jedno dieťa, maximálne dvaja dospelí a tri deti. Každá rodina bude tvoriť jedno družstvo. Pôjde o výpravu, kde je pripravených 10 športovo – vedomostných stanovíšť, na ktorých budú musieť súťažiaci zodpovedať otázky o dejinách a kultúrnych pamiatkach obce. Tiež budú musieť absolvovať rôzne dôvtipné a športové hry.

Súťaž bude prebiehať v obci Dvory nad Žitavou, okolo Kalvárie (kalvária, Žombék, kultúrny dom, kostol, knižnica). Zraz družstiev bude 2. júna 2018 o 13:30 práve pred Kalváriou. Štart zápolenia je plánovaný na 14:00, trvať by malo približne dve hodiny. Podľa organizátorov dĺžku súťaže výrazne ovplyvní aj počet družstiev. Účastníci musia byť občanmi Dvorov nad Žitavou.

Výhercom sa stane družstvo, ktoré bude najšikovnejšie a najrýchlejšie. Získa hlavnú cenu, ktorou je rodinný wellness pobyt v Tatrách. Dvorčania sa môžu registrovať osobne v kultúrnom dome Dvory nad Žitavou, alebo telefonicky počas pracovných hodín, na číslach 0918 511 727 a 0907 561 722 do 25. mája 2018.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM