Viktória Botošová Krimi

Dramatické chvíle v novozámockej herni: S nožom na krupierku, podozrivého (42) už dolapili

Krupierka v jednej z novozámockých herní prežila krušné chvíle. Páchateľ (42) na ňu, podľa polície, vytiahol nôž, kvôli peniazom. Pozrite, ako to celé skončilo.

Ilustračný obrázok k článku Dramatické chvíle v novozámockej herni: S nožom na krupierku, podozrivého (42) už dolapili
Zdroj: TASR

S nožom v ruke a so slovami „toto je prepad“ pýtal peniaze od krupierky v herni v Nových Zámkoch neznámy páchateľ. O prípade informovala nitrianska krajská hovorkyňa Božena Bruchterová.

„Muž vošiel do herne včera v noci o 23.15. Najskôr ponúkal pracovníčke na predaj mobil. Keď nepochodil vytiahol nôž a žiadal od nej peniaze. Žena mu z obavy o život a zdravie vydala peňaženku v ktorej bolo 100,–€,“ hovorí Bruchterová.

Páchateľ po skutku odišiel na neznáme miesto. Novozámockí kriminalisti okamžite rozbehli pátranie. „Na základe popisu osoby a dobrej miestnej znalosti do hodiny od spáchania skutku zadržali podozrivého muža,“ povedala hovorkyňa.

Zo zločinu lúpeže obvinil vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície muža (42) z Nových Zámkov. Zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. „Obvinený je v cele policajného zaistenia. Za zločin lúpeže mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov,“ dodala Božena Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM