Anton Hrachovský Správy

Dočasné parkovanie v centre: V Šuranoch sa bude platiť aj na tomto parkovisku

Šuranci musia už nejakú tú dobu platiť za parkovanie na určitých uliciach v centre mesta. Teraz sa k nim pridá i ďalšie parkovisko.

Ilustračný obrázok k článku Dočasné parkovanie v centre: V Šuranoch sa bude platiť aj na tomto parkovisku
Zdroj: TASR

Mestský úrad v Šuranoch rozšíri lokality spoplatného parkovania v centre mesta. Stane sa tak už od mesiaca máj. Pôvodne sa v centre Šurian platilo len na niekoľkých uliciach. Toto nariadenie začalo platiť ešte v apríli 2017.

Rozšírenie plateného parkovanie v Šuranoch

Spoplatnené parkovanie sa vtedy týkalo ulíc M. R. Štefánika, Námestie hrdinov, Žofie Bosniakovej (od ulice M. R. Štefánika až po ulicu Bernolákovu). Na každej zo spomínaných ulíc pritom pribudli nové parkovacie automaty.

Najnovšie sa k spoplatneným zónam pridá od utorka 1. mája 2018 aj parkovisko pri obchodnom dome ZORA, na ktoré sa vchádza z ulice Žofie Bosniakovej. Upozorňuje na to oznam zverejnený na webe mesta.

V prípade dočasného parkovania možno vyriešiť situáciu použitím parkovacieho lístka alebo parkovacej karty. Tá sa dá kúpiť na Mestskom úrade v Šuranoch. Ešte predtým však treba podať žiadosť na jej vydanie. Platiteľom za dočasné parkovanie je vodič vozidla, jeho majiteľ alebo držiteľ.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM