Viktória Botošová Rôzne

Dobrovoľníci si všimli ihrisko v Zámkoch a neskončilo to zalomenými rukami: Na Gogoľovej sa chystá brigáda!

Na detskom ihrisku na Gogoľovej ulici ste sa možno hrávali aj vy ako malý. Teraz, žiaľ skôr chátra. Vstane však opäť z popola a bude sa rekonštruovať. Čítajte, o čo pôjde...

Ilustračný obrázok k článku Dobrovoľníci si všimli ihrisko v Zámkoch a neskončilo to zalomenými rukami: Na Gogoľovej sa chystá brigáda!
Zdroj: Dnes24.sk

Aj keď sa v meste Nové Zámky nájde pár skutočne pekných ihrísk pre deti, o ktoré je príkladne postarané, nájdu sa aj také, kde sa deti nezahrali už veľmi dávno. Na jedno takéto ihrisko v horšom stave si posvietia dobrovoľníci. Ich plánom je dať zanedbané ihrisko opäť do chodu.

Šikovní aktivisti z Občianskeho združenia Zelené Nové Zámky sa tentokrát pripojili k Pracovnej skupine a majú na pláne celkom zaujímavú brigádu. Budú sa snažiť vylepšiť ihrisko pre najmenších Novozámčanov. „Pozývame vás na zveľadenie ihriska – sídlisko Gogoľovej ulici,“ uvádza Pracovná skupina.

Na brigáde, ktorá sa koná 22.augusta 2015 pôjde o dočistenie priestoru, maľovanie čiar i osadenie lavičiek.

Spojili sme sily, aby sme spravili niečo užitočné. Nepôjde len o zber smetí, ale chceme deťom dopriať, aby zažili ten pocit hrať sa vonku na ihrisku a nesedeli len doma. V budúcnosti sa bude toto ihrisko stále zdokonaľovať. Teraz prebehne úprava terénu, maľovanie čiar, čistenie od porastov a osadenie lavičiek,“ vysvetľuje dôvod tejto spoločnej akcie Stanislav Horňák. Každá pomoc je vrelo vítaná. „Tešíme sa na stretnutie s vami,“ ukončila oznam o brigáde Pracovná skupina.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zaujímavá brigáda: Zveľaďovať sa bude ihrisko na Gogoľovej ulici
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM