Anton Hrachovský Šport

Divoké skoky na dvoch kolesách: Pozrite si nadupané VIDEO zo Šurian

V susedných Šuranoch sa pravidelne koná extrémna akcia pod názvom Junkride. Ako to na nej vyzeralo naposledy si môžete pozrieť na videu.

Ilustračný obrázok k článku Divoké skoky na dvoch kolesách: Pozrite si nadupané VIDEO zo Šurian
Zdroj: YouTube.com

Už štvrtý ročník najväčšej indoor akcie roka pod názvom Junkride Indoor JAM X New Age sa konal v Šuranoch. Stretli sa na nej tí najlepší pretekári v jazde na BMX-kách, ktorí zabojovali o titul Majstra Slovenska v kategórii BMX Park. Celkovo 64 jazdcov sa prihlásilo do niektorej zo štyroch kategórii. Najviac registrovaných bolo v kategórii ´amatér´.

Spoznali sme majstra Slovenska

Okrem toho sa jazdili aj kategórie BMX Street, MTB Park a Junior. V hlavnej kategórii, ktorou bola BMX Park, sa predstavilo osem najlepších jazdcov. Absolútnym víťazom a majstrom Slovenska sa stal Viktor Orosz, druhý skončil Dave Janáč a trojicu najúspešnejších uzatvára Erik Figar.

Na záver tohto divokého podujatia sa odohrala afterparty v jednom z miestnych klubov, na ktorej predviedli svoje schopnosti viacerí DJ-i. Ako to vyzeralo na tomto indoorovom podujatí si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Bikeri pozývajú aj na Mikuláša

Aby toho nebolo málo, rozhodli sa šurianski jazdci, podobne ako každý rok, absolvovať mikulášsky pojazd. Ten sa uskutoční už túto sobotu v Junkride Freestyle Parku v Šuranoch. Do rytmu pritom zahrajú DJ Selo a Shorty z New Age.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM