Krimi

Dievča muselo ísť na políciu len v plavkách: Zlodeji okradli partiu kamarátok na novozámockom kúpalisku!

Išli si poleňošiť na novozámocké kúpalisko, no letný relax im tentoraz vôbec nevyšiel podľa predstáv. Pohodovú náladu partia kamarátok totiž stratila po úspešnej zlodejskej akcii.

Ilustračný obrázok k článku Dievča muselo ísť na políciu len v plavkách: Zlodeji okradli partiu kamarátok na novozámockom kúpalisku!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Na kúpalisku v Nových Zámkoch úradovali zlodeji. Zatiaľ, čo si štyri kamarátky užívali pobyt vo vode, dlhoprstí im vybielili skrinku s vecami.

Obeti zlodejov na novozámockom kúpalisku sa stali dokopy až štyri kamarátky. Podľa TV JoJ sa tak stalo napriek tomu, že veci mali uzamknuté v skrinke. Kľúčik od skrinky si totiž ukryli na deke. Z deky im zmizli koláče a aj spomínaný kľúč.

Zlodeji už potom dlho neotáľali a namierili si to ku skrinke. Následne z nej potiahli telefóny, peňaženky, šperky a jednej z kamarátok zmizli dokonca aj šaty. Na políciu tak musela ísť v plavkách a osuške.

Ako povedal pre televíziu riaditeľ Kúpaliska Nové Zámky Imrich Budínsky, kľúčik nemá zmysel, ak si ho ľudia nechajú na deke. Polícia po páchateľovi prečinu krádeže v súčasnosti pátra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM