Anton Hrachovský Správy

Čo priniesol rok 2017 v Nových Zámkoch? Toto je TOP 5 najčítanejších článkov

Ani v uplynulom roku nebola núdza o najrôznejšie témy. Ktoré Zámčanov zaujali najviac a klikali na ne najčastejšie? Pozrite si TOP 5!

Ilustračný obrázok k článku Čo priniesol rok 2017 v Nových Zámkoch? Toto je TOP 5 najčítanejších článkov
Foto: Anton Hrachovský

Dráma pri oprave výťahu

V bytovom dome na Ďorockej ulici v Nových Zámkoch spadli v lete z rámu výťahovej kabíny dvaja ľudia. Nešťastná udalosť sa stala pri výmene výťahovej kabíny.

Príprava nového obchodného centra na Vajanského

Pred niekoľkými rokmi predaný pozemok bez diskusie s občanmi sa mal čoskoro začať meniť na stavenisko. Na husto osídlenom sídlisku tak časom vyrástlo nové obchodné centrum.

Tragická smrť policajtov

Opäť tragické leto. Vážna dopravná nehoda sa stala pri obci Pribeta v okrese Komárno. Výsledkom sú dvaja mŕtvi a niekoľko ranených, vrátate ťažko zraneného dieťaťa.

Špičkový zákrok novozámockého lekára

Aj na Slovensku sa realizujú špičkové výkony a operácie, ktoré si zaslúžia pozornosť. Sú aj také, ktoré sú jedinečné nielen v rámci Slovenska, ale aj Európy či sveta. V ankete TOP inovácie v medicíne bol nominovaný i lekár z nemocnice v Zámkoch.

Poslaneckí kandidáti za okres Nové Zámky

V roku 2017 sa odohrali i voľby do Vyšších územných celkov. Župnými poslancami sa chceli stať aj záujemcovia z okresu Nové Zámky. Bolo ich rovných 40.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM