Viktória Botošová Kultúra

Chystáte sa osláviť Nový rok na námestí? Takýto je plán silvestrovského programu v Zámkoch!

Ak sa chystáte na Silvestra vyjsť do ulíc, presnejšie na novozámocké námestie, pozrite si plán programu. Ten bude tradične na Hlavnom námestí a začína od 23:00 hodiny.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa osláviť Nový rok na námestí? Takýto je plán silvestrovského programu v Zámkoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Máte už predstavu, kde sa zabavíte na Silvestra? Jednou z možností je stráviť vítanie Nového roka na novozámockom Hlavnom námestí, ktoré bude patriť skvelej hudbe, dobrej zábave a nebude chýbať ani samotný ohňostroj – Oblohu nad Zámkami rozžiari slávnostný ohňostroj: Pozrite si program Silvestra na námestí!

Diskotéka, ohňostroj aj príhovor

Silvestrovský program na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch bude prebiehať tradične ako každý rok. Začiatok programu je naplánovaný na 31.decembra od 23:00 do 1:00 hodiny. V rámci programu bude Novozámčanom zabávať DJ Igor Czuczor, nebude chýbať ani polnočný ohňostroj a príhovor primátora mesta Otokara Kleina.

Tradičný program za tretinové náklady

O financovaní programu a novoročného ohňostroja informoval Peter Kijaček z Mestského úradu, Odboru organizačného. „Oslavy Silvestra 2014 budú financované z rozpočtu mesta. Na tento účel bolo viazaných v rozpočte cca. 3500,– eur, ktoré tam už samozrejme nie sú, ale Novozámčania si zaslúžia tradičné podujatie vítania Nového roka,“ uviedol Peter Kijaček.

Ak sa mnohí obávali, že sú novoročné oslavy minulosťou, opak je pravdou. Dočkáme toho, čo po iné roky a ešte aj ušetríme. „ Novozámčanov čaká všetko, čo po iné roky – diskotéka, ohňostroj, príhovor primátora, ale za prakticky tretinové náklady ako to bolo doteraz. Aj v úspornom režime sa dá pripraviť takéto podujatie, bez toho aby sa to dotklo jeho kvality. Sumy vynaložené na služby budú zverejnené na stránke mesta,“ dodal Kijaček.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM