Anton Hrachovský Krimi

Chvíle hrôzy vo vlaku pri Nových Zámkoch: Mladíkovi (23) museli napokon amputovať prst!

Nepríjemené chvíle zažili Karel (23) a Dominik (23), ktorí cestovali do Budapešti. Čo sa im vo vlaku, na známej trati prihodilo a aké to malo následky?

Ilustračný obrázok k článku Chvíle hrôzy vo vlaku pri Nových Zámkoch: Mladíkovi (23) museli napokon amputovať prst!
Zdroj: TASR

Podľa vyjadrenia hovorkyne KR PZ v Nitre Boženy Bruchterovej, v rýchliku smerujúcom z Prahy do Budapešti pohrýzol pes muža. K incidentu došlo na trati Nové Zámky – Štúrovo.

Ako ďalej hovorkyňa uviedla, pri tom, ako mladíci prechádzali po chodbe vlakovej súpravy jedného z nich napadol pes plemena kaukazský ovčiak, ktorý bol priviazaný o tyčku. „Psa bez náhubku nechal na chvíľku bez dozoru majiteľ, ktorý bol na toalete,“ doplnila hovorkyňa.

„Po skutku musel poškodený vyhľadať lekársku pomoc. Mladému mužovi amputovali článok štvrtého prsta pravej ruky,“ povedala Božena Bruchterová.

„52 ročného občana Nemeckej republiky, ktorý je majiteľom psa poverený policajt Oddelenia železničnej polície v Nových Zámkoch ku skutku vypočul. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti. Za tento trestný čin hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky,“ dodala na záver Bruchterová.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM