Anton Hrachovský Hokej

Chovanov hit na Bulíka spustil diskusiu: Dukla sa obráti na disciplinárku, VIDEO

V ostatnom tipsportligovom zápase Nových Zámkov proti Trenčínu došlo k stretu domáceho obrancu s útočníkom Trenčína. Výsledkom je súperov otras mozgu a podnet na disciplinárnu komisiu.

Ilustračný obrázok k článku Chovanov hit na Bulíka spustil diskusiu: Dukla sa obráti na disciplinárku, VIDEO
Zdroj: TASR

V zápase medzi Novými Zámkami a Duklou Trenčín došlo k tvrdému stretu novozámockého obrancu Martina Chovana (na snímke) a útočníka Dukly Trenčín Tomáša Bulíka. Rozhodcovia tento zákrok nepotrestali, z následnej akcie strelili Novozámčania tretí gól. Navyše Tomáš Bulík má otras mozgu, čo potvrdila lekárska služba priamo na štadióne. To všetko vyvolalo vlnu nevôle v tábore Dukly, ktorá sa rozhodla riešiť situáciu prostredníctvom disciplinárnej komisie.

„Vedenie Dukly Trenčín sa rozhodlo, že podá oficiálny podnet na disciplinárnu komisiu“, uvádza sa v statuse na klubovej facebookovej stránke.

„Mrzí ma tá časť päť minút pred koncom, nechcem sa k tomu teraz vyjadrovať, pozriem si to na videu. Náš hráč má po akcii, z ktorej sme potom dostali rozhodujúci tretí gól, otras mozgu,“ povedal po stretnutí Július Pénzeš, tréner Trenčína. Inkriminovaný moment si môžete pozrieť na videu nižšie.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM