Viktória Botošová Krimi

Cesta do školy sa pre štyroch tínedžerov skončila predčasne: Dvaja z posádky s ťažkými zraneniami, auto na streche! FOTO

Veľmi nebezpečnú situáciu zažili štyria študenti ráno cestou do školy. Mladý vodič (18) podľa policajtov nezvládol riadenie na miernej zákrute, auto sa niekoľkokrát prevrátilo!

Ilustračný obrázok k článku Cesta do školy sa pre štyroch tínedžerov skončila predčasne: Dvaja z posádky s ťažkými zraneniami, auto na streche! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Dopravná nehoda sa odohrala dnes ráno. O okolnostiach nehody informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Auto sa niekoľkokrát prevrátilo

Cesta do školy sa dnes 27. marca skončila pre troch študentov predčasne. Ako informuje policajná hovorkyňa, k dopravnej nehode došlo krátko pred pol ôsmou ráno.

„Vodič (18) v smere od obce Chotín na Komárno pri prechádzaní miernej pravotočivej zákruty, pravdepodobne nezvládol riadenie, prešiel do protismeru a narazil do priekopy,“ konštatuje Bruchterová.

Mali šťastie v nešťastí

Podľa slov hovorkyne, sa dôsledkom nárazu s osobným motorovým vozidlom OPEL ZAFIRA niekoľkokrát prevrátili. „Vodič a jeho 19 ročný spolujazdec sediaci na prednom sedadle zostali v aute zakliesnení. Pri nehode sa nezranili,“ uvidela.

Ďalší dvaja pasažieri vozidla dopadli o čosi horšie. „16 ročná dievčina a 17 ročný chlapec, ktorí sedeli na zadných sedadlách z vozidla vypadli počas toho, ako sa prevracalo. Obaja boli s ťažkými zraneniami prevezení do nemocnice,“ dodala hovorkyňa.

Pri dychovej skúške policajti alkohol u vodiča nezistili, na mieste mu však bol zadržaný vodičský preukaz, ktorý mal 3 mesiace. Presnú príčinu dopravnej nehody prešetrujú dopravní policajti z Komárna.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM