Anton Hrachovský Kultúra

Blíži sa Deň rodiny v Nových Zámkoch, prinášame PROGRAM!

Víkend plný zábavy a upevňovania rodinných vzťahov si v našom meste užijeme aj tento rok! Novozámčania sa môžu počas tohtoročného Dňa rodiny tešiť na program pre malých i veľkých. Čo všetko nás čaká?

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa Deň rodiny v Nových Zámkoch, prinášame PROGRAM!
Foto: Anton Hrachovský

Program pre celú rodinu v Nových Zámkoch? Máme pre vás tip! Už onedlho sa dočkáme akcie Deň rodiny. Novozámčania si ho užijú už 14. mája 2016.

Pre všetkých je v sobotu 14. mája od 10:00 pripravený bohatý program. Obľúbené podujatie tentokrát ponúkne náučnú výstavu o živote rysa ostrovida (Rysy a ich príbuzní vo svete) v Minigalérii Kina Mier a dobrodružný film Bella a Sebastián 2. Okrem toho si návštevníci budú môcť pozrieť počas dňa otvorených dverí zákulisie Televízie Nové Zámky.

Návštevnící si budú môcť okrem iného spoznať prácu televízneho štábu – ako sa rodí televízna relácia a moderovanie.

Rodiny si navyše môžu vychutnať relax v bazéne a novootvorenej saune v Relax komplexe na Tureckej ulici. Vstup do bazéna je počas celého dňa bezplatný, v prípade sauny si môžu návštevníci uplatniť 50 % zľavu (nutná telefonická objednávka vopred).

Program Dňa Rodiny v Nových Zámkoch

10:00 – 12:00 – Deň otvorených dverí Televízie Nové Zámky (Dom kultúry Kovák)
10:00 – 15:00 – Rysy a ich príbuzní vo svete (Minigaléria Kina Mier)
15:00 – Bella a Sebastián 2 (Kino Mier)

Svetový deň rodiny vyhlásila Organizácia spojených národov v roku 1993 a slávi sa po celom svete. Hlavnou myšlienkou je: „aby deti otcov mali, aby mali mamy“.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM