Viktória Botošová Krimi

Autá Novozámčanov v plameňoch: Zásah hasičov na ulici G.Bethlena! FOTO

Poplach na jednej z novozámockých ulíc. Horeli dve autá, tretie stihol majiteľ zachrániť. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Ilustračný obrázok k článku Autá Novozámčanov v plameňoch: Zásah hasičov na ulici G.Bethlena! FOTO
Foto: Viktória Botošová

O prípade podal informácie Viliam Pánsky, z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre.

„Dňa 7.februára 2015 pred jednou hodinou v noci bol prostredníctvom KOS IZS v Nitre vyhlásený poplach pre hasičskú stanicu v Nových Zámkoch – požiar osobného motorového vozidla na parkovisku na ulici Gábora Bethlena,“ informuje Viliam Pánsky.

Na likvidáciu požiaru bolo podľa hovorcu vyslaných 6 hasičov na dvoch vozidlách.

„Po príchode na miesto a vykonaní prieskumu bolo zistené, že ide o požiar dvoch osobných motorových vozidiel zaparkovaných vedľa seba. Vozidlo továrenskej značky Mercedes Benz bolo celé zachvátené v plameňoch. Vozidlu značky Renault horela ľavá strana,“ konštatuje Viliam Pánsky, KR HaZZ v Nitre.

Tretie vozidlo značky Mazda, ktoré bolo poškodené vplyvom sálavého tepla si stihol jeho majiteľ podľa Pánskeho, preparkovať do bezpečnej vzdialenosti ešte pred príchodom hasičov.

Na likvidáciu požiaru boli podľa jeho ďalších slov nasadené 2 vysokotlakové prúdy, na hasenie bolo spotrebovaných cca 500 l vody.

Majiteľov áut požiar určite nepotešil. „Škody na vozidlách boli predbežne vyčíslené na 10 000 eur, uchránené hodnoty na 5 000 eur," dodáva Pánsky. Príčina vzniku požiaru je podľa hovorcu, v štádiu vyšetrovania.

Redakcia Nové Zámky24 oslovila aj políciu, ale podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej nemajú zatiaľ žiadne dostupné informácie. O prípade vás budeme ďalej informovať.

Čítajte aj:

Požiar v Zámkoch
5
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM