Viktória Botošová Rôzne

Ako dopadla kúpacia sezóna v Nových Zámkoch ? Toto vyjadrenie kúpaliska hovorí za všetko!

Jeseň prišla definitívne aj do Nových Zámkov. Už niekoľko týždňov zabúdame na slnečné počasie. Ako dopadla sezóna pre letné kúpaliská? Mali dôvod na radosť, alebo na ňu vôbec nebudú spomínať s úsmevom?

Ilustračný obrázok k článku Ako dopadla kúpacia sezóna v Nových Zámkoch ? Toto vyjadrenie kúpaliska hovorí za všetko!
Zdroj: TASR

Nebolo to najvydarenejšie leto a návštevníci si museli cestu na kúpalisko skôr rozmyslieť, ako naplánovať.

Za všetko hovorí stručné, ale jasné vyjadrenie zástupcu termálneho kúpaliska Štrand Emila Tatárika v Nových Zámkoch Imricha Budinského. „Bola to najhoršia sezóna za posledných 10 rokov,“ vysvetlili situáciu. Imrich Budinský nám prezradil, že z pohľadu prevádzkovania letného kúpaliska bola tohtoročná sezóna najhoršia od roku 2004.

Pravdou je, že v júli 2014 bolo len niekoľko slnečných dní, inak sa vždy spustil lejak a ten znemožnil letné radovánky. Vôbec sa teda nedá v dobrom spomínať na skončenú tohtoročnú sezónu, čo potvrdzujú aj čísla v porovnaní návštevnosti z minulej sezóny 2013. „Oproti minulému roku sme zaznamenali rekordný, 55 %-ný pokles návštevnosti,“ vysvetlil.

Boli sme zvedaví aj na deň s najvyššou návštevnosťou a naopak na deň, v ktorom bola táto návštevnosť najnižšia. „Dňa 20.júla 2014, sme zaznamenali najviac návštevníkov a to konkrétne 3500.Naopak najmenej návštevníkov sme mali 14.augusta 2014, s počtom 0 návštevníkov,“ informoval nás Budinský.

Teplo, voda a opálené telá sú však zaujímavou brigádou na leto. Novozámocký štrand každé leto zamestnáva nádejných plavčíkov. Tak tomu bolo aj tento rok. „U študentov je to stále atraktívne prostredie na brigádu,“ ukončil Budinský.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM