Tlačové správy

Aj takto sa dá otestovať sila lepidla: Riaditeľa prichytili na krídlo lietadla a hor sa do oblakov

Že je lepidlo Pattex silné a kvalitné, dokázal už pred viac ako 30 rokmi vtedajší marketingový riaditeľ Uwe Drews. Ten sa nechal prilepiť na krídlo dvojplošníka a pol hodiny letel nad juhoafrickou krajinou.

Ilustračný obrázok k článku Aj takto sa dá otestovať sila lepidla: Riaditeľa prichytili na krídlo lietadla a hor sa do oblakov
Zdroj: Henkel

Let bol plný akrobatických prvkov, sált a premetov. A práve Uwe Drews vtedy potvrdil, že Pattex je značkou pre skutočne tvrdých chlapov, ktorí vedia, v čom je sila a kvalita.

Čo potrebujete prilepiť?
Prehrdzavený odkvap, uvoľnený prah, pracovnú dosku v kuchyni, svetlo v kúpeľni, číslo domu na stene, poštovú schránku, kryt na stĺpik, schodnice, zrkadlo, police do garáže, stojan na bicykle? Stačí si len vybrať správne lepidlo.

Montážne lepidlo Pattex ONE FOR ALL je pravým lepidlom pre poriadnych chlapov, je to najsilnejšie lepidlo z rady Pattex, dokáže udržať v priebehu niekoľkých sekúnd až 350 kg na meter štvorcový. Keby sme prilepili auto s plochou cca 6 metrov štvorcových, toto lepidlo by už udržalo viac ako 2 tony a to už je poriadne auto. Len si to predstavte, ako váš miláčik visí prilepený k stropu.
Túto vlastnosť oceníte aj doma napríklad pri lepení obloženia stien alebo pri lepení svetla či rozety na strop.

Zdroj: Henkel

Pattex ONE FOR ALL je skutočne tvrďas. Spoľahlivo odoláva vlhkosti a preto je vhodný na lepenie nielen doma, ale aj vonku okolo domu a na záhrade. Máloktorý materiál mu odolá, hravo lepí tehly, keramiku, betón, drevovláknité a drevotrieskové dosky, sadrokartón, preglejku, prírodný kameň (hrúbka min. 10 mm), MDF, drevo, kov, tvrdené PVC, polystyrén, sklo, plasty, lakované povrchy a dokonca aj zrkadlá. Vďaka špeciálnej receptúre je vhodný aj na vypĺňanie niektorých škár, napríklad keď niečo ľahko prehrdzavie, dokáže vyplniť menšie praskliny. Navyše sa lepidlo ľahko vytláča z tuby, preto je lepenie s Pattexom ľahké. Je to jednoducho silný Pattex – lepidlo pre poriadnych chlapov.

www.pattex.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Henkel
Zdroj: Henkel
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM